VEM ÄR JAG OCH HUR BÖRJADE JAG MED HANTVERK? 

Jag är en fru, mamma, bonusmamma o mommo som bor på Kimitoön i enligt mig Finlands vackraste skärgård.

Ända sen barnsben har jag varit händig. Har fixat ditt och datt. Alltid sett möjligheternas möjligheter att lappa eller fixa saker och ting. Gick inte nåt att laga på ett sätt, kom jag fort på ett annat sätt att fixa saken på. Det är nog nåt som jag ärvt dels av min pappa, men även kanske av min morfar. 
Jag är lite av "Pippi-typen" - Det här har jag inte provat förut, så det går nog bra. :)

Eftersom barnen redan är bortflugna ur boet och min man jobbar på annan ort på veckorna, så blev hastigt kvällarna rätt långa för mej. Och eftersom jag i huvudsak arbetar med sittande jobb framför dator dagtid, så var det så skönt att pyssla med nåt annat om kvällarna. Först sålde jag mina produkter på olika små marknader till jul, påsk och andra tillställningar, sen fortsätta det med att produkterna finns till salu i Söderlångviks Café och nu även här via min web shop. Hoppeligen även på några andra ställen under 2023.

Jag har kommit fram till att jag måste vara en mycket gammal själ, för jag har sån förkärlek till medeltiden, gamla forntida och nordiska namn och allt som har med sånt att göra. Därav de kanske lite "extra" namnen på en del produkter. 

Är det nåt du inte hittar här, var inte rädd att ta kontakt! Älskar nämligen utmaningar! :)